Λίγα λόγια για μένα....

Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2006. Συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata (MSc) της Ρώμης και ολοκλήρωσα 4ετή εξειδίκευση πάνω στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας, το οποίο είναι πλήρως πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA). Τέλος, συμμετείχα σε εκπαιδευτικά σεμινάρια Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα του Tomas Gordon.

Η κλινική μου εμπειρία ξεκινάει από το 2008 όπου και εργάζομαι με άτομα-ενήλικες, παιδιά-εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες πραγματοποιώντας συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας. 

Επιπλέον, έχω εργαστεί για την Ψυχοκοινωνική Στήριξη Ευπαθών Ομάδων και Γυναικών Ρομά σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη σε παιδιά & οικογένειες σε οικισμούς Ρομά , αποσκοπώντας την κοινωνικό-πολιτική ένταξή τους και την αφομοίωσή τους με το σχολείο & την τοπική κοινωνία. 

Ταυτόχρονα, δραστηριοποιούμαι και στον χώρο της Εκπαίδευσης (Γενικής και Ειδικής) , σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, στο Νομό Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας. 

Τέλος, έχω προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες μου σε δομές απεξάρτησης του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων (Detox) καθώς και στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Ψυχιατρείου και αποτέλεσα μέλος του Συλλόγου: <<Γιατροί εντός Συνόρων>> από το 2005 -2009.